Клиентски отзиви за SeedsMafia.com

Резюме
positive 86.2% (25 отзиви)
Среден рейтинг: 8.8/10 neutral 3.4% (1 отзиви)
Брой отзиви: 29 negative 10.3% (3 отзиви)
Филтрирайте отзивите  ( Нулиране)
five stars (24) four stars (1)
three stars (0) two stars (1)
one star (0) zero star (3)

Кликнете тук, за да напишете отзив


batistuta
rating
barzo doidoxa ama dali stavat che vidime
Nikolai G.2020-08-07
Five stars
rating
Доставка за 3 дни, всичко е точно това което съм поръчал, здрави и непокътнати семена. Респект!
Aleksandar G.2020-08-05
Не сте коректни
rating

Поръчах едни сортове,а вие ми изпратихте други и със 8 семена по малко!? Защо? И как ще ме компенсиране?

Yuriy D.2020-05-13
Отговор:

Hello
Sorry
It's a mistake.
Write to info@seedsmafia.com
It is solved without problems.

Здравейте
rating

Поръчах ги преди 6 дена няма доставка още. Надявам се до 1-2 дена да пристигнат

Martin S.2020-05-03
Отговор:

Hello
A little late in this period with COVID 19
But I checked and see that you received the order.
Thanks.

Печалбари!!!
rating
Имам два поръчки от този сайт! 23семена и 20семена,общ реЗултат 8 завършени растения 1 хермафродит!!! Оценки няма да давам,ще кажа СБОГОМ!!! 250лв=8 семки мошеници!!!
Alexandar I.2019-11-20
Супер сте.
rating
Много съм доволен качеството е на много високо ниво заслужава си всяка поръчка поздрави на екипа.
Vlad D.2019-10-22
:) :) :)
rating

Поръчах 23 семки авто цъфтящи и ми изпратиха 5 бонус доставката дойдве много бързо ,покълнаха ми 21 семки и след 2 седмици без нищо изсъхнаха 6 растениябез никакъв признак просто овехнаха бяха много свежи сутринта следобяд повехнаха ,но има и друго трябва да растът много бързо че целия цикъл им е 70 дена ,вече минаха 3 седмици и са на 4 листо и започвам да си мисля че са ми изпратели феминизирани семена дано да не е така :)

Dimitar M.2019-09-30
Отговор:

Hello
We are sorry for the inconvenience.
You must write to us personally.
There are many factors that act on what happened.

23
rating
Много съм доволен всичките 8 ми покълнаха благодаря за коректноста
Петър М.2019-09-28
purpple
rating

Поръчах си 10 семена автоматици... 5 от тях не бяха сорта който поръчах това са си 50 %... Ако си купя 100 50 ли няма да си отговарят... Не съм доволен!

Веселин Р.2019-09-16
Отговор:

Hello
Thousands of excuses for the inconvenience created.
I hope it's just a misunderstanding.
You had to write to us personally.
We do not leave any client until he is completely satisfied.
We're sorry.

Начало
rating

Поръчах преди 3 дни още не са дошли, предполагам има проблем. В очакване съм

Emil C.2019-09-05
Отговор:

Hello
Delivery also depends on the courier.
We are not just guilty
I hope you finally received the order.

Началото
rating
По принцип как процедирате, слагате ли ги в малки кофички за расад и после да ги пресаждате в по големи саксии, или направо си го засявате в голяма саксия
Димитър И.2019-08-10
Браво
rating
Много бърза доставка всички семена тръгнаха за 1 денонощие
Vicho V.2019-08-05
Доволен
rating
За 4 дни ми тръгнаха 5 от 6, но още не е късно и бонуса ми да щръкне!
Ivailo T.2019-06-26
Бърза досъавка
rating
За 2 дни дойдоха
2019-06-16
10!
rating
Семената са си супер никой не ви е виновен че вие не можете да ги от гледате отгледате!
Бранимир И.2019-06-12
Семена
rating

Пристигат ли .сьс наложен платеж .порачах ги преди 5 дни?

Aneliq P.2019-05-02
Отговор:

We're late for a bit because of the Easter holidays.

Поръчах
rating
Поръчах днес семена ще пиша отново при доставката.
Иван И.2019-04-30
)))
rating

95%квооо ....от мои приатели знам , че тиа Бастуни не стават и за чеп

paco p.2019-03-27
Отговор:

You have no orders from us.You just registered on the site and leave negative comments.Who are you?If you made orders, and something went wrong, write us, we for all our clients help and answer them.

Бърза доставка и 95% кълняемост ,100%коректност
rating
Може да сте нови на пазара,но така се прави бизнес с дискретност и коректност,моите семена полудяват и от мои другари знам че са вадили добра реколта.Като оставим на страна някои хора които не могат да отглеждат,при мене до сега работите са добре .Ще видиме на есен,късмет на всички.Еее голяма реклама ви направих ама като змам Seedsman последните години,оле мале
Стефан Д.2019-03-20
-10%
rating
Подаръка им едвам покрива тия дето не покълват!
Ivailo Y.2019-03-19
SeedsMafia.com - Среден рейтинг: 8.8/10 - Брой отзиви: 29

No products

To be determined Shipping
0.00 € Total

Check out