Customer reviews about SeedsMafia.com

Summary
positive87.9%(29 reviews)
Average rating: 8.9/10neutral3%(1 reviews)
Number of reviews: 33negative9.1%(3 reviews)

Click here to leave a review


anonimen
rating

my order has arrived but 3 of my seed packages have been totally destroyed can you halp me?

zvezdelin n.2021-03-25
Answer:

Здравейте
Разбира се
Моля, пишете на екипа за поддръжка или изпратете имейл на info@seedsmafia.com

Bosaa4
rating

Искам да попитам защо не мога да направя поръчка иска ми някъв ваучер

Светослав С.2021-03-14
Answer:

Това беше малка системна грешка. Поръчките се записват.

Отзиви
rating

Super product!

Николай Д.2020-10-29
Best Shop
rating
I am very pleased with the store very correct and serious guys I HIGHLY RECOMMEND have a very large selection of seeds!
Theodor H.2020-10-10
batistuta
rating
barzo doidoxa ama dali stavat che vidime
Nikolai G.2020-08-07
Five stars
rating
Доставка за 3 дни, всичко е точно това което съм поръчал, здрави и непокътнати семена. Респект!
Aleksandar G.2020-08-05
Не сте коректни
rating

Поръчах едни сортове,а вие ми изпратихте други и със 8 семена по малко!? Защо? И как ще ме компенсиране?

Yuriy D.2020-05-13
Answer:

Hello
Sorry
It's a mistake.
Write to info@seedsmafia.com
It is solved without problems.

Здравейте
rating

Поръчах ги преди 6 дена няма доставка още. Надявам се до 1-2 дена да пристигнат

Martin S.2020-05-03
Answer:

Hello
A little late in this period with COVID 19
But I checked and see that you received the order.
Thanks.

Печалбари!!!
rating
Имам два поръчки от този сайт! 23семена и 20семена,общ реЗултат 8 завършени растения 1 хермафродит!!! Оценки няма да давам,ще кажа СБОГОМ!!! 250лв=8 семки мошеници!!!
Alexandar I.2019-11-20
Супер сте.
rating
Много съм доволен качеството е на много високо ниво заслужава си всяка поръчка поздрави на екипа.
Vlad D.2019-10-22
:) :) :)
rating

Поръчах 23 семки авто цъфтящи и ми изпратиха 5 бонус доставката дойдве много бързо ,покълнаха ми 21 семки и след 2 седмици без нищо изсъхнаха 6 растениябез никакъв признак просто овехнаха бяха много свежи сутринта следобяд повехнаха ,но има и друго трябва да растът много бързо че целия цикъл им е 70 дена ,вече минаха 3 седмици и са на 4 листо и започвам да си мисля че са ми изпратели феминизирани семена дано да не е така :)

Dimitar M.2019-09-30
Answer:

Hello
We are sorry for the inconvenience.
You must write to us personally.
There are many factors that act on what happened.

23
rating
Много съм доволен всичките 8 ми покълнаха благодаря за коректноста
Петър М.2019-09-28
purpple
rating

Поръчах си 10 семена автоматици... 5 от тях не бяха сорта който поръчах това са си 50 %... Ако си купя 100 50 ли няма да си отговарят... Не съм доволен!

Веселин Р.2019-09-16
Answer:

Hello
Thousands of excuses for the inconvenience created.
I hope it's just a misunderstanding.
You had to write to us personally.
We do not leave any client until he is completely satisfied.
We're sorry.

Начало
rating

Поръчах преди 3 дни още не са дошли, предполагам има проблем. В очакване съм

Emil C.2019-09-05
Answer:

Hello
Delivery also depends on the courier.
We are not just guilty
I hope you finally received the order.

Началото
rating
По принцип как процедирате, слагате ли ги в малки кофички за расад и после да ги пресаждате в по големи саксии, или направо си го засявате в голяма саксия
Димитър И.2019-08-10
Браво
rating
Много бърза доставка всички семена тръгнаха за 1 денонощие
Vicho V.2019-08-05
Доволен
rating
За 4 дни ми тръгнаха 5 от 6, но още не е късно и бонуса ми да щръкне!
Ivailo T.2019-06-26
Бърза досъавка
rating
За 2 дни дойдоха
2019-06-16
10!
rating
Семената са си супер никой не ви е виновен че вие не можете да ги от гледате отгледате!
Бранимир И.2019-06-12
Семена
rating

Пристигат ли .сьс наложен платеж .порачах ги преди 5 дни?

Aneliq P.2019-05-02
Answer:

We're late for a bit because of the Easter holidays.

SeedsMafia.com - Average rating: 8.9/10 - Number of reviews: 33

No products

To be determined Shipping
0.00 € Total

Check out