Customer reviews about SeedsMafia.com

Summary
positive85%(68 reviews)
Average rating: 9/10neutral8.8%(7 reviews)
Number of reviews: 80negative6.3%(5 reviews)

Click here to leave a review


tetszik
rating
jó bolt nagyszerű törzsekkel
Master K.2023-02-01
köszönöm
rating
Mint ez a bolt, a legjobb cannabis magok, amit eddig rendeltem
Mihály L.2023-01-30
Sbklfk
rating

Köszi szépen

Rèzmüves K.2023-01-15
3346 bélapátfalva Móricz Zsigmond ut.23
rating
Igazábol megvagyok elégedve a magot most csiráztatom arrol még nem tudom veleményt mondani kaptam a csomagba gyujtot gyufát teljesen jó
Norbert L.2023-01-12
Vélemény:
rating
Pozitív: Csomag diszkréten van elkészítve. Magok kelési arány 10-ből átlag 8-9 csíra képes. Árak is tökéletesek! Negatív: többször előfordult hogy 10 db ugyanolyan fajta magból 2-3 más fajta, de ezt már csak a felnőtt növénynél lehet észrevenni!
András K.2023-01-10
Jó a Csomag
rating
Nagyon meg vagyok elégedve a csomagal köszönöm szépen.
Rèzmüves K.2023-01-10
Tökéletes vetőmagok, tökéletes kiszolgálás!
rating
Nagyszerű szolgáltatás, még munkaszüneti napok között is. Köszönöm az ajándéktárgyakat, Magyarországról ;)
I. K.2023-01-03
4600 Kisvárda
rating
10/10
Répási L.2023-01-02
What i expected
rating
Nice
Sinkó A.2023-01-01
The best store I've ordered from so far.
rating
I have ordered seeds several times. Every single seed has germinated. The shipping costs and the price of the seeds are reasonable. Delivery is fast and discreet. The team is helpful. I am completely satisfied. I always receive a small gift in the package.
László M.2022-12-27
Review
rating
Safe and secure, fast shipping. Totally recommend to anyone.
Márk H.2022-12-25
Szuper
rating
Megbízható és gyors
Zoltan F.2022-12-19
Fasor
rating

Nagyon elégedett vagyok gyors s precíz szálitás s aszt kaptam amit rendeltem köszönöm

Zsolt M.2022-12-16
Very good
rating
Hello! I am very satisfied, I have ordered several times and it has always arrived quickly!
Brigitta B.2022-12-14
1
rating
Everything was cool and fast,thnx!!!!!
Akos T.2022-12-11
best shop ever :))))
rating
I ordered 2x from here, got gifts (A lighter with the brand logo printed on it, and some matches with the company logo on it) I ordered 3 seeds for my first order, 3 seeds for the second one, they all sprouted within 24 hours, they never miss!!! :)) 2 days shipping, in discret packeging. I can only say nice things about this company :) Higly recomended if you want to buy seeds. I will definetly order again, and i hope everyone will have the same experince as me :))))
Áron E.2022-09-01
Order
rating
Múlthéten rendeltem 5 magot,+1-et kaptam+ egy öngyújtót és egy gyufát ajándékba. Emailre kaptam az értesítést,hogy kiszállításra került,kicsit meg is ijedtem, hogy mégis hova vitték, aztán kiderült, hogy csak a GLS vette át a csomagom. A rendeléstől számítva kb 3 munkanapon belül megjött a cucc,még aznap elkezdtem a csíráztatást, (tányér, rá 2 db papírtörlő, rá a magok, rá megint 2 db papírtörlő, spircnivel bevizeztem, arra pedig fentről még 1 tányér. )2 nap után már láttam, ahogy megindultak a magok.Hálás Köszönönet! Még biztos találkozunk! :)
Ferenc V.2022-08-31
Mr
rating

10+2 jött és Bogaras volt a csomagoláson belül.

Ferenc D.2022-08-30
S
rating

Nekem a 6 bol csak 2 kellt ki hát nem vagyok boldog

Vàradi V.2022-08-04
Answer:

Hello
We are sorry to hear this.
Many factors can influence the end of a product.
Please come back with a personal message to us and we will solve your problem.

Ree
rating

Hello.tisztelt seed Mafia.nem vagyok a minőséget meg elégedve,mivel him növényt kaptam

Sámuel L.2022-07-25
Answer:

Hello
Please come back with a personal message and we will solve any problem you may have.

SeedsMafia.com - Average rating: 9/10 - Number of reviews: 80

No products

To be determined Shipping
0.00 € Total

Check out