Customer reviews about SeedsMafia.com

Summary
positive81.5%(53 reviews)
Average rating: 8.8/10neutral10.8%(7 reviews)
Number of reviews: 65negative7.7%(5 reviews)

Click here to leave a review


best shop ever :))))
rating
I ordered 2x from here, got gifts (A lighter with the brand logo printed on it, and some matches with the company logo on it) I ordered 3 seeds for my first order, 3 seeds for the second one, they all sprouted within 24 hours, they never miss!!! :)) 2 days shipping, in discret packeging. I can only say nice things about this company :) Higly recomended if you want to buy seeds. I will definetly order again, and i hope everyone will have the same experince as me :))))
Áron E.2022-09-01
Order
rating
Múlthéten rendeltem 5 magot,+1-et kaptam+ egy öngyújtót és egy gyufát ajándékba. Emailre kaptam az értesítést,hogy kiszállításra került,kicsit meg is ijedtem, hogy mégis hova vitték, aztán kiderült, hogy csak a GLS vette át a csomagom. A rendeléstől számítva kb 3 munkanapon belül megjött a cucc,még aznap elkezdtem a csíráztatást, (tányér, rá 2 db papírtörlő, rá a magok, rá megint 2 db papírtörlő, spircnivel bevizeztem, arra pedig fentről még 1 tányér. )2 nap után már láttam, ahogy megindultak a magok.Hálás Köszönönet! Még biztos találkozunk! :)
Ferenc V.2022-08-31
Mr
rating

10+2 jött és Bogaras volt a csomagoláson belül.

Ferenc D.2022-08-30
S
rating

Nekem a 6 bol csak 2 kellt ki hát nem vagyok boldog

Vàradi V.2022-08-04
Answer:

Hello
We are sorry to hear this.
Many factors can influence the end of a product.
Please come back with a personal message to us and we will solve your problem.

Ree
rating

Hello.tisztelt seed Mafia.nem vagyok a minőséget meg elégedve,mivel him növényt kaptam

Sámuel L.2022-07-25
Answer:

Hello
Please come back with a personal message and we will solve any problem you may have.

rating
Én nagyon elégedett vagyok! 7 magból 5 sikeresen kicsirazott és már szép palánták lettek!
Dávid V.2022-05-24
15féle mag
rating

Kicsit csalódott vagyok az ügyfélfogadásban és annak hozzáállásával.15db magból 4db kuka,és rendesen hivatalosan visszaköveteltem fényképpel bebizonyítva hogy azok nem keltek ki,még választ se kapok rájuk! Normális ez ? József b

Bereczki J.2022-04-26
Answer:

Hello
We always respond to customer messages, especially those with problems.
info@seedsmafia.com - is the email where we can help you with any question.
We don't leave any of our customers upset.

Tamas
rating
Szombaton rendeltem meg, és csütörtökön meg is érkezett. Köszönöm.
Tamás P.2022-03-31
rating
Időben megérkezett, diszkrét csomagolás. Ajándékba kaptam egy öngyújtót, gyufát + 1db magot
Danó N.2022-02-03
Ajándék mag
rating

Köszönöm a rendelés rendben megérkezett. Sajnos 7 et rendeltem és 6+1 ajándékot kaptam tehát így lemaradtam az ajandékról de örülök. Köszönöm

Bence N.2022-01-12
Answer:

Thousands of apologies
It was probably a mistake.
If you come back to us, let us know.
We will reward our mistake

Haven't recieved
rating

Email-ben azt írták, hogy kiszállították, de nem kaptam meg a csomagom és értesítést sem kaptam hogy megjött volna a futár :(

Zsófia C.2021-12-14
Answer:

Hello
You must write to us on the support email - info@seedsmafia.com
It's probably the courier's fault.

Tamás
rating

2-án rendeltem és azóta semmi! Kaptam visszaigazolást is és azóta semmi! Mi lehet a baj?

Tamas B.2021-11-09
Answer:

Hello
Write in support and you will be answered very quickly where your order is.

Seed
rating

My 21 seed not hatched!

József S.2021-11-03
Answer:

Hello
It is absolutely impossible for all seeds not to be ok for you.
Something is wrong.
Please contact Support to clarify the situation.
Thanks

Heello
rating
Minden tökéletes korrekt gyors szállítás és azt kapod amit rendelést
istvan k.2021-06-05
Auto blueberry 5+1
rating
Diszkret csomagolas!! A 6 magbol 4 sikerult!! Gyonyoruek!! Csiraztatasnal ajanlom 24ora befottes uveg felig viz.. Aztan 48ora vizes zsepi!! Utanna ultetes.. 6/4 jott nem rosz es jok az arak :) pacsi
Juhász I.2021-05-31
Hello
rating

Szombaton rendeltem, de még nem ért ide, 24-48 órás szállítás?

Tibor T.2021-05-04
Answer:

Hello
Thousands of excuses for being late
I had delays due to stock.
Now everything is ok.

Rendelés
rating

Sziasztok 3 napja rendeltem de e-mailt sem kaptam és meg sem jött a rendelés

Norbert C.2021-05-04
Answer:

Hello
Thousands of excuses for being late
I had delays due to stock.
Now everything is ok.

Mammamia!
rating
Csak ajanlani tudom őket minden érdeklődőnek! Rendelesem utan 3. Napra már megerkeztek a magoncaim diszkret csomagolasban! Gyönyörű egészséges magok nagyon korrektek diszkrétek es nem zsakbamacskat árulnak! Pacsi a srácoknak! Thank you very much
Zsolt N.2021-04-29
csaba
rating
szuper.. hamar ideértek a magok és 2 vel többet kaptam! csak ajánlani tudom :)
Csaba v.2021-04-22
Steve
rating
Nagyon jok ...sokan panaszkodnak viszont sokan nem is ertenek a csajokhoz ..minden rendelesem tokeletesen megjöt s ki is lettek nevelve !
István D.2021-04-13
SeedsMafia.com - Average rating: 8.8/10 - Number of reviews: 65

No products

To be determined Shipping
0.00 € Total

Check out