Customer reviews about SeedsMafia.com

Summary
positive86.5%(45 reviews)
Average rating: 8.9/10neutral3.8%(2 reviews)
Number of reviews: 52negative9.6%(5 reviews)

Click here to leave a review


Heello
rating
Minden tökéletes korrekt gyors szállítás és azt kapod amit rendelést
istvan k.2021-06-05
Auto blueberry 5+1
rating
Diszkret csomagolas!! A 6 magbol 4 sikerult!! Gyonyoruek!! Csiraztatasnal ajanlom 24ora befottes uveg felig viz.. Aztan 48ora vizes zsepi!! Utanna ultetes.. 6/4 jott nem rosz es jok az arak :) pacsi
Juhász I.2021-05-31
Hello
rating

Szombaton rendeltem, de még nem ért ide, 24-48 órás szállítás?

Tibor T.2021-05-04
Answer:

Hello
Thousands of excuses for being late
I had delays due to stock.
Now everything is ok.

Rendelés
rating

Sziasztok 3 napja rendeltem de e-mailt sem kaptam és meg sem jött a rendelés

Norbert C.2021-05-04
Answer:

Hello
Thousands of excuses for being late
I had delays due to stock.
Now everything is ok.

Mammamia!
rating
Csak ajanlani tudom őket minden érdeklődőnek! Rendelesem utan 3. Napra már megerkeztek a magoncaim diszkret csomagolasban! Gyönyörű egészséges magok nagyon korrektek diszkrétek es nem zsakbamacskat árulnak! Pacsi a srácoknak! Thank you very much
Zsolt N.2021-04-29
csaba
rating
szuper.. hamar ideértek a magok és 2 vel többet kaptam! csak ajánlani tudom :)
Csaba v.2021-04-22
Steve
rating
Nagyon jok ...sokan panaszkodnak viszont sokan nem is ertenek a csajokhoz ..minden rendelesem tokeletesen megjöt s ki is lettek nevelve !
István D.2021-04-13
Csalódott vagyok !
rating

30 magból 24 kuka! meg se repedtt. 6 kicsírázott és már szép palánta lett. Azért ez picit szar arány

Ferenc J.2021-04-09
Answer:

Hello
There are many factors that need to be considered for such conclusions.
First of all, I want to apologize for the inconvenience
If it's because of us, the problem is solved quickly.
Just write to us at - info@seedsmafia.com

Auto super hash, auto green devil, auto critical
rating
2 nap alatt érkezett a csomag a magok pedig nagyon szépen ki csíráztak 1 nap alatt.
Géza P.2021-04-08
Hali
rating
Hali. Vasarnap rendeltem, ilyenkor mar megszokott jonni. Esetleg hiany van white windowbol vagy a blueberry autobol?
Janos M.2021-03-30
Critical Jack
rating
No.1
Tóth T.2021-03-26
hh
rating
nem találom a kupon kódot
Nándor K.2021-03-22
Fine delivery
rating
Pénteken megrendeltem, kedden már itt is volt.
Rózsa A.2021-03-02
Hello
rating

Sziasztok nekem megjött 3nap.A gondom az hogy Jan 25.-en csiraztattam kb 2nap után már megrepedt utána tőzeg kockába raktam és azóta semmi.Nem tudom mi van,ez már nem az első növényem,de ilyen még nem volt.A hőmérséklet a fény a víz, úgy gondolom hogy jó volt.Csalodott vagyok..

Orban J.2021-02-24
Answer:

Hello
We are sorry that you encountered such problems.
But are you sure it's because of us?

Köszönöm!
rating
Helló! Köszönöm rendben megérkezett a csomagom! Gyors és driszkrét csomagolás. Csak ajánlani tudom.
Dávid A.2021-02-17
Diwitrey
rating
So good and wery fast delivery! Nice!!! thank u seedmaffia
zoltán K.2021-02-15
Ttt
rating

No good seeds 16 -0 live fuck you

Erzsebet K.2021-02-02
Answer:

Hello
Why do you say so.
It is almost impossible that none of the seeds sent are good. It is impossible.
I think you have other problems. It would be good to study more.
I'm sorry this happened. You had to contact us.

Hóember
rating

Sziaztok! 1 hete rendeltem utànvéttel, kaptam visszaigazolàst is a küldeményről, de nem kaptam azóta se meg.

József B.2020-12-31
Answer:

Hello
Please write to us at Support.
GLS courier is probably to blame.

Kézbesítés
rating
Jol csomagoltan és gyorsan érkezett 5 nap alatt ittis volt :)
Pócsik R.2020-11-26
Fügefranky
rating
Perfect!!
Ferenc K.2020-11-19
SeedsMafia.com - Average rating: 8.9/10 - Number of reviews: 52

No products

To be determined Shipping
0.00 € Total

Check out