Customer reviews about SeedsMafia.com

Summary
positive84.9%(45 reviews)
Average rating: 8.8/10neutral5.7%(3 reviews)
Number of reviews: 53negative9.4%(5 reviews)

Click here to leave a review


Seed
rating

My 21 seed not hatched!

József S.2021-11-03
Answer:

Hello
It is absolutely impossible for all seeds not to be ok for you.
Something is wrong.
Please contact Support to clarify the situation.
Thanks

Heello
rating
Minden tökéletes korrekt gyors szállítás és azt kapod amit rendelést
istvan k.2021-06-05
Auto blueberry 5+1
rating
Diszkret csomagolas!! A 6 magbol 4 sikerult!! Gyonyoruek!! Csiraztatasnal ajanlom 24ora befottes uveg felig viz.. Aztan 48ora vizes zsepi!! Utanna ultetes.. 6/4 jott nem rosz es jok az arak :) pacsi
Juhász I.2021-05-31
Hello
rating

Szombaton rendeltem, de még nem ért ide, 24-48 órás szállítás?

Tibor T.2021-05-04
Answer:

Hello
Thousands of excuses for being late
I had delays due to stock.
Now everything is ok.

Rendelés
rating

Sziasztok 3 napja rendeltem de e-mailt sem kaptam és meg sem jött a rendelés

Norbert C.2021-05-04
Answer:

Hello
Thousands of excuses for being late
I had delays due to stock.
Now everything is ok.

Mammamia!
rating
Csak ajanlani tudom őket minden érdeklődőnek! Rendelesem utan 3. Napra már megerkeztek a magoncaim diszkret csomagolasban! Gyönyörű egészséges magok nagyon korrektek diszkrétek es nem zsakbamacskat árulnak! Pacsi a srácoknak! Thank you very much
Zsolt N.2021-04-29
csaba
rating
szuper.. hamar ideértek a magok és 2 vel többet kaptam! csak ajánlani tudom :)
Csaba v.2021-04-22
Steve
rating
Nagyon jok ...sokan panaszkodnak viszont sokan nem is ertenek a csajokhoz ..minden rendelesem tokeletesen megjöt s ki is lettek nevelve !
István D.2021-04-13
Csalódott vagyok !
rating

30 magból 24 kuka! meg se repedtt. 6 kicsírázott és már szép palánta lett. Azért ez picit szar arány

Ferenc J.2021-04-09
Answer:

Hello
There are many factors that need to be considered for such conclusions.
First of all, I want to apologize for the inconvenience
If it's because of us, the problem is solved quickly.
Just write to us at - info@seedsmafia.com

Auto super hash, auto green devil, auto critical
rating
2 nap alatt érkezett a csomag a magok pedig nagyon szépen ki csíráztak 1 nap alatt.
Géza P.2021-04-08
Hali
rating
Hali. Vasarnap rendeltem, ilyenkor mar megszokott jonni. Esetleg hiany van white windowbol vagy a blueberry autobol?
Janos M.2021-03-30
Critical Jack
rating
No.1
Tóth T.2021-03-26
hh
rating
nem találom a kupon kódot
Nándor K.2021-03-22
Fine delivery
rating
Pénteken megrendeltem, kedden már itt is volt.
Rózsa A.2021-03-02
Hello
rating

Sziasztok nekem megjött 3nap.A gondom az hogy Jan 25.-en csiraztattam kb 2nap után már megrepedt utána tőzeg kockába raktam és azóta semmi.Nem tudom mi van,ez már nem az első növényem,de ilyen még nem volt.A hőmérséklet a fény a víz, úgy gondolom hogy jó volt.Csalodott vagyok..

Orban J.2021-02-24
Answer:

Hello
We are sorry that you encountered such problems.
But are you sure it's because of us?

Köszönöm!
rating
Helló! Köszönöm rendben megérkezett a csomagom! Gyors és driszkrét csomagolás. Csak ajánlani tudom.
Dávid A.2021-02-17
Diwitrey
rating
So good and wery fast delivery! Nice!!! thank u seedmaffia
zoltán K.2021-02-15
Ttt
rating

No good seeds 16 -0 live fuck you

Erzsebet K.2021-02-02
Answer:

Hello
Why do you say so.
It is almost impossible that none of the seeds sent are good. It is impossible.
I think you have other problems. It would be good to study more.
I'm sorry this happened. You had to contact us.

Hóember
rating

Sziaztok! 1 hete rendeltem utànvéttel, kaptam visszaigazolàst is a küldeményről, de nem kaptam azóta se meg.

József B.2020-12-31
Answer:

Hello
Please write to us at Support.
GLS courier is probably to blame.

Kézbesítés
rating
Jol csomagoltan és gyorsan érkezett 5 nap alatt ittis volt :)
Pócsik R.2020-11-26
SeedsMafia.com - Average rating: 8.8/10 - Number of reviews: 53

No products

To be determined Shipping
0.00 € Total

Check out