Customer reviews about SeedsMafia.com

Summary
positive84.5%(49 reviews)
Average rating: 8.8/10neutral6.9%(4 reviews)
Number of reviews: 58negative8.6%(5 reviews)

Click here to leave a review


Tamas
rating
Szombaton rendeltem meg, és csütörtökön meg is érkezett. Köszönöm.
Tamás P.2022-03-31
rating
Időben megérkezett, diszkrét csomagolás. Ajándékba kaptam egy öngyújtót, gyufát + 1db magot
Danó N.2022-02-03
Ajándék mag
rating

Köszönöm a rendelés rendben megérkezett. Sajnos 7 et rendeltem és 6+1 ajándékot kaptam tehát így lemaradtam az ajandékról de örülök. Köszönöm

Bence N.2022-01-12
Answer:

Thousands of apologies
It was probably a mistake.
If you come back to us, let us know.
We will reward our mistake

Haven't recieved
rating

Email-ben azt írták, hogy kiszállították, de nem kaptam meg a csomagom és értesítést sem kaptam hogy megjött volna a futár :(

Zsófia C.2021-12-14
Answer:

Hello
You must write to us on the support email - info@seedsmafia.com
It's probably the courier's fault.

Tamás
rating

2-án rendeltem és azóta semmi! Kaptam visszaigazolást is és azóta semmi! Mi lehet a baj?

Tamas B.2021-11-09
Answer:

Hello
Write in support and you will be answered very quickly where your order is.

Seed
rating

My 21 seed not hatched!

József S.2021-11-03
Answer:

Hello
It is absolutely impossible for all seeds not to be ok for you.
Something is wrong.
Please contact Support to clarify the situation.
Thanks

Heello
rating
Minden tökéletes korrekt gyors szállítás és azt kapod amit rendelést
istvan k.2021-06-05
Auto blueberry 5+1
rating
Diszkret csomagolas!! A 6 magbol 4 sikerult!! Gyonyoruek!! Csiraztatasnal ajanlom 24ora befottes uveg felig viz.. Aztan 48ora vizes zsepi!! Utanna ultetes.. 6/4 jott nem rosz es jok az arak :) pacsi
Juhász I.2021-05-31
Hello
rating

Szombaton rendeltem, de még nem ért ide, 24-48 órás szállítás?

Tibor T.2021-05-04
Answer:

Hello
Thousands of excuses for being late
I had delays due to stock.
Now everything is ok.

Rendelés
rating

Sziasztok 3 napja rendeltem de e-mailt sem kaptam és meg sem jött a rendelés

Norbert C.2021-05-04
Answer:

Hello
Thousands of excuses for being late
I had delays due to stock.
Now everything is ok.

Mammamia!
rating
Csak ajanlani tudom őket minden érdeklődőnek! Rendelesem utan 3. Napra már megerkeztek a magoncaim diszkret csomagolasban! Gyönyörű egészséges magok nagyon korrektek diszkrétek es nem zsakbamacskat árulnak! Pacsi a srácoknak! Thank you very much
Zsolt N.2021-04-29
csaba
rating
szuper.. hamar ideértek a magok és 2 vel többet kaptam! csak ajánlani tudom :)
Csaba v.2021-04-22
Steve
rating
Nagyon jok ...sokan panaszkodnak viszont sokan nem is ertenek a csajokhoz ..minden rendelesem tokeletesen megjöt s ki is lettek nevelve !
István D.2021-04-13
Csalódott vagyok !
rating

30 magból 24 kuka! meg se repedtt. 6 kicsírázott és már szép palánta lett. Azért ez picit szar arány

Ferenc J.2021-04-09
Answer:

Hello
There are many factors that need to be considered for such conclusions.
First of all, I want to apologize for the inconvenience
If it's because of us, the problem is solved quickly.
Just write to us at - info@seedsmafia.com

Auto super hash, auto green devil, auto critical
rating
2 nap alatt érkezett a csomag a magok pedig nagyon szépen ki csíráztak 1 nap alatt.
Géza P.2021-04-08
Hali
rating
Hali. Vasarnap rendeltem, ilyenkor mar megszokott jonni. Esetleg hiany van white windowbol vagy a blueberry autobol?
Janos M.2021-03-30
Critical Jack
rating
No.1
Tóth T.2021-03-26
hh
rating
nem találom a kupon kódot
Nándor K.2021-03-22
Fine delivery
rating
Pénteken megrendeltem, kedden már itt is volt.
Rózsa A.2021-03-02
Hello
rating

Sziasztok nekem megjött 3nap.A gondom az hogy Jan 25.-en csiraztattam kb 2nap után már megrepedt utána tőzeg kockába raktam és azóta semmi.Nem tudom mi van,ez már nem az első növényem,de ilyen még nem volt.A hőmérséklet a fény a víz, úgy gondolom hogy jó volt.Csalodott vagyok..

Orbán J.2021-02-24
Answer:

Hello
We are sorry that you encountered such problems.
But are you sure it's because of us?

SeedsMafia.com - Average rating: 8.8/10 - Number of reviews: 58

No products

To be determined Shipping
0.00 € Total

Check out